Back
Sweden Work

Vi söker en teknisk säljare till HANZA Mechanics i Årjäng

Sista ansökningsdatum: 15 mars 2023
Adress:
Industrigatan 8, 672 21, Årjäng
Roll: Teknisk säljare

Om rollen:

Som teknisk säljare på HANZA Mechanics kommer du ha en nyckelroll på vår tillväxtresa. Du kommer vara en del av säljteamet och närmsta chef är Sales Director Scandinavia. I din roll som teknisk säljare har du en övergripande förståelse av vårt erbjudande och för en god dialog med kunden gällande tekniska krav för att hitta produkter som passar våra fabriker och maskinparker. Du hanterar både nykundsbearbetning, där du presenterar HANZA, vårt erbjudande och fångar upp affärspotential, och kundkonton som är aktiva i en eller flera delar av HANZAs kluster.

 

Du äger offertprocessen för potentiella och befinliga kunder samt jobbar aktivt  med säljplaner för respektive kundkonto.  Dina egna och upparbetatade kundkonton har du sedan ett ägarskap för, vilket innebär att du ansvarar för att aktivt utveckla och förvalta kunder/kundkonton samt att respektive konto når de uppsatta försäljningsmål och nyckeltal som finns.

 

Vidare arbetar du för att främja och stödja teamarbetet i säljteamet för HANZA kluster Sverige samt övriga funktioner som är involverad i säljprocessen så att optimalt säljutfall och lönsamhet nås. Tillsammans med kollegor på andra avdelningar är du även delaktig i att kundernas produktion går enligt plan.

Kvalifikationskrav:
  • Tidigare erfarenhet från kontraktstillverkning och besitter teknisk kompetens
  • Det är meriterande med erfarenhet från maskinbearbetning och precisionsmekanik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Förmåga att agera på lämpligt sätt som representant för HANZA Cluster Sweden
  • B-körkort
  • Goda IT-kunskaper
Vi letar efter dig som:

För att bli framgångsrik i rollen som teknisk säljare har du starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer i tillägg med hög grad av tekniskt intresse och kompetens. Du är angelägen om att identifiera, utforska och utveckla befintliga och nya affärer samt arbeta med och tillhandahålla lösningar som är anpassade efter kundens specifika behov.

 

Som person är du en produktiv och förtroendeingivande lagspelare som sätter kunden och laget i fokus. Du har stor förståelse för att vi behöver varandra för att lyckas i jobbet och att vi behöver hjälpas åt, kommunicera och samarbeta för att nå de bästa resultaten. Vidare är du affärsmässig, prestigelös och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Välkommen till en unikt spännande och utvecklande arbetsplats.

Om företaget

HANZA är ett svenskt börsnoterat tillverkningsbolag som grundades 2008. I dag har vi verksamhet i sju länder, ca 2 000 medarbetare och en årsomsättning på över 3,5 miljarder SEK. Vi tillverkar produkter åt kända bolag som Getinge, John Deere, SAAB, Sandvik, Siemens och Tomra. Företagskulturen är öppen, positiv och engagerad och erbjuder stora möjligheter att utvecklas och fatta egna beslut. Att minska miljöpåverkan, skapa en bra arbetsmiljö och arbeta etiskt är viktiga parametrar för oss.

Läs mer på www.hanza.com

Ansökan

Din ansökan skickar du till moc.aznah@nedews-tnemtiurcer så snart som möjligt, men senast 15 mars. Märk din ansökan med ”Teknisk säljare”. Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter får hanteras för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Om du vill ha mer information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Veronica Svensson, Sales Director Scandinavia, på tel. +46 768 88 19 88.