Om oss

Tillverkningslösningar
för en bättre framtid

Genom att samla olika tillverkningsteknologier lokalt skapar vi kortare ledtider, mer miljövänliga processer och ökad lönsamhet åt våra kunder. På så sätt är vi med och bidrar till en mer hållbar framtid. Enkelt förklarat så moderniserar och effektiviserar vi tillverkningsindustrin.

Vårt bolag grundades 2008 och har idag verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Estland, Polen, Tjeckien och Kina. Bland våra uppdragsgivare finns ledande bolag som ABB, Epiroc, Getinge, Oerlikon, Saab och Siemens – något vi är oerhört stolta över.

Se filmen om vårt företag

Kika på filmen som visualiserar vårt tankesätt och beskriver vad som driver oss som företag.

Våra värderingar

Våra värderingar är inte bara tomma ord – de är själva kärnan i HANZA. Eftersom hela organisationen hjälpt till att ta fram våra värderingar, har de således även betydelse för var och en av våra medarbetare.

Läs mer

Hållbarhet

HANZA arbetar för att fler innovativa produkter ska förverkligas och att tillverkningen för dessa blir så effektiv, lönsam och hållbar som möjligt. För en långsiktigt hållbar tillverkningsindustri krävs att produktägare och tillverkare tillsammans skapar lösningar som även fungerar för framtida miljömässiga, sociala och ekonomiska utmaningar.

Läs mer