Tietosuojailmoitus - HANZA
Back

Tietosuojailmoitus

Ulkoinen tietosuojailmoitus

Johdanto.
Keitä me olemme?
Mitä henkilötiedot ovat?
Kuinka saamme henkilötietosi?
Henkilötietoluokat, joita käsittelemme sinusta.
Erityiset henkilötietoryhmät.
Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja laillinen perusta. Kuinka käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi.
Kuinka suojaamme henkilötietojasi.
Henkilötietojesi jakaminen.
Oikeutesi.
Tietosuojavastaava.
Tämän tietosuojailmoituksen päivittäminen.

Johdanto.

Ymmärrämme, että tiedät ja välität henkilökohtaisesta yksityisyydestäsi ja henkilötiedoistasi, ja suhtaudumme niihin erittäin vakavasti. HANZA arvostaa asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöiden yksityisyyttä.

Keitä me olemme?

HANZA on valmistusyrityksiä. Termi ”HANZA” tarkoittaa HANZA Holding AB: tä ja sen tytäryhtiöitä. HANZA toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Puolassa, Tšekin tasavallassa ja Kiinassa.

Voit ottaa yhteyttä kaikkiin HANZA-yrityksiin Global Switchboard +46 86246200 -palvelumme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hanza.com . HANZAn pääkonttori sijaitsee osoitteessa Brovägen 5, 182 76 Stocksund, Ruotsi.

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti tunnisteen, kuten nimen, tunnistenumeron, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman fyysiseen, fysiologiseen tekijään liittyvän tekijän perusteella. , kyseisen luonnollisen henkilön geneettinen, henkinen, taloudellinen, kulttuurinen tai sosiaalinen identiteetti.

Kuinka saamme henkilötietosi?

  1. Kun toimitat sen itsellemme täyttämällä yhteydenottolomakkeen osoitteessa hanza.com, lähettämällä meille kirjeen postitse, lähettämällä sähköpostia hanza.com-verkkosivustolla oleviin sähköpostiosoitteisiin, lähettämällä sähköpostia mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen, joka päättyy ”@ hanza” .com ”tai tilaamalla postituslistamme. Myös edustajillemme antamastasi käyntikortista.
  2. HANZA Holding AB: n osakkeiden hankinta- tai merkintäprosessissa.
  3. Kun sinut on lueteltu yhteyshenkilöksi työnantajan ja HANZAn välisessä liikesuhteessa.
  4. Voimme myös toisinaan hankkia sinusta henkilötietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten kontakteista yrityksesi verkkosivustolta.
  5. Joskus saamme henkilötietosi jokapäiväisen toiminnan aikana liikekumppaneiltamme ja muilta kolmansilta osapuolilta.
  6. Käytämme verkkosivustollamme evästeitä sen tekniseen toimintaan ja tilastojen keräämiseen. Eväste on pieni tieto, jonka verkkosivusto tallentaa kävijän tietokoneelle tai mobiililaitteelle.

Henkilötietoluokat, joita käsittelemme sinusta.

HANZA harjoittaa liiketoimintaa muiden yritysten kanssa. Tästä syystä käsittelemme henkilötietoja, jotka ovat pääasiassa yritysten yhteystietoja. Kuten nimesi, yrityksen sähköpostiosoite, yrityksen puhelinnumero, yrityksen osoite, yritys, jossa työskentelet, ja asema.

Jos haet työtä ja lähetät meille ansioluettelosi ja muut mahdolliset henkilötiedot, käsittelemme henkilötietoja pätevyydestäsi, työhistoriastasi, asuinpaikastasi – kaikista henkilötietoluokista, jotka annat meille.

Jos olet HANZA Holding AB: n osakkeenomistaja, käsittelemme henkilötietojasi ja osakkeiden määrää.

Kun vierailet verkkosivullamme, www.hanza.com , sinulle ilmoitetaan, että tällä verkkosivulla käytetään evästeitä. Jos hyväksyt, ohjelmisto, johon sivustomme on rakennettu ja jota isännöidään, kerää tietoja evästeiden avulla muistamaan verkkosivustollamme vierailemasi sivut, vierailun päivämäärän ja kellonajan, tietokoneesi ja yhteystietosi, kuten selaimesi tyypin ja versio ja käyttöjärjestelmä sekä Internet Protocol (IP) -osoite, jota käytetään tietokoneen liittämiseen Internetiin.

Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus antaa meille henkilötietoja, joita ei ole lueteltu edellä, voimme myös tietämättään käsitellä henkilötietoryhmiä, joita ei ole lueteltu edellä.

Erityiset henkilötietoryhmät.

Erityisiin henkilötietoluokkiin kuuluvat henkilötiedot, jotka paljastavat rodun tai etnisen alkuperän, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset tai ammattiliittoon kuulumisen, ja geenitietojen, biometristen tietojen käsittely yksilölliseksi tunnistamiseksi, terveys- tai sukupuolielämää koskevat tiedot tai seksuaalinen suuntautuminen.

Emme hanki tai käsittele erityisiä henkilötietoryhmiä (arkaluonteisia tietoja) sinusta. Jos olet antanut meille henkilötietoja, jotka voidaan luokitella arkaluonteisiksi tiedoiksi, ryhdymme toimiin näiden tietojen poistamiseksi tai hankimme sinulta nimenomaisen suostumuksen niiden jatkuvaan käsittelyyn.

Emme yritä tietoisesti pyytää tai vastaanottaa tietoja lapsilta ja ryhdymme toimiin poistamaan lapsia koskevat henkilötiedot tai saamme vanhempien suostumuksen, joka vaaditaan niiden käsittelyyn, kun saamme tietää, että käsittelemme tällaisia tietoja.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja laillinen perusta.

Käsittelemme henkilötietojasi vain alkuperäiseen tarkoitukseen, jonka ne on hankittu.

  1. Oletamme, että jos annoit meille yrityksesi yhteystiedot, edustamallasi yrityksellä on jo liikesuhteita kanssamme tai on selvä aikomus aloittaa liiketoiminta HANZAn kanssa. Käytämme yrityksesi yhteystietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä tulevista liiketoimintamahdollisuuksista ja asiakastutkimuksiin. Joten tarkoituksemme henkilötietojen käsittelyssä on siinä tapauksessa tarjota sinulle valmistus- ja neuvontapalvelumme. Laillinen perusta on oikeutettu etumme tehdä sopimus tai toteuttaa edustamasi yritys.
  2. Jos sinulla on muita tärkeitä asioita, joiden vuoksi olet ottanut meihin yhteyttä ja pyytänyt vastausta, meidän henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on tyydyttää pyyntösi ja henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen on oikeutetun edun mukaista.
  3. Käsittelemme tietojasi, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi ja käsittelyn tarkoituksena on noudattaa erilaisia oikeudellisia velvoitteitamme, mukaan lukien osakkeenomistajien henkilöllisyyden paljastaminen.
  4. Evästeiden keräämien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on antaa verkkosivustomme isännöivälle yritykselle mahdollisuus saada sivustomme käyttötilastot. Käsittely perustuu oikeutettuun etumme varmistaa HANZA-verkkosivuston saatavuus.

Kuinka käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi.

  1. Valitsemme ja välitämme meille toimittamasi tiedot asiaankuuluville henkilöille HANZAssa pyynnön sisällön mukaan. Jos havaitsemme, että olet toimittanut meille henkilötietoja, joilla ei ole mitään yhteyttä liiketoimintaan HANZAn kanssa tai jotka eivät muuten liity HANZAan millään tavalla, poistamme sinulta saadun kirjeenvaihdon.
  2. Henkilötietojasi käsitellään yhdessä tai useammassa seuraavista maista: Ruotsi, Suomi, Viro, Puola tai Tšekki, jossa HANZAlla on tehtaita, tai Ruotsissa, Irlannissa ja Alankomaissa, joissa IT-palveluntarjoajillamme on palvelinkeskukset.
  3. Yrityskontaktejasi voidaan käsitellä Kiinassa sijaitsevilla sivustoillamme vain, jos olet antanut tällaisia tietoja suoraan heille. He noudattavat kuitenkin samoja sääntöjä, jos ne käsittelevät sitä kuin HANZA-yritykset Euroopassa.
  4. Poistamme välittömästi kaikki kirjeenvaihdot, jotka voidaan luokitella roskapostiksi tai tietojenkalastelukirjeiksi, ja merkityksettömiä myynti- tai markkinointiehdotuksia.
  5. Jos olemme jo tekemisissä kanssasi tai jos voimme toimitetuista tiedoista päätellä, että HANZAn kanssa on tarkoitus aloittaa liiketoiminta, lisätään yhteystietosi ERP- tai CRM-järjestelmiin ja säilytämme niitä, kunnes se on tarvitaan sopimuksen toteuttamiseen. Tarkistamme liikekontaktit ERP- ja CRM-järjestelmässämme vuosittain ja poistamme liikekontaktit, joita ei enää tarvita tähän tarkoitukseen.
  6. Kirjeet, mukaan lukien henkilötiedot, jotka olet antanut kaikista muista asioista, tarkistamme vuosittain ja poistamme kirjeenvaihdon, jos asia voidaan katsoa täydelliseksi.
  7. Säilytämme henkilötietoja, jotka meidän on käsiteltävä lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi, niin kauan kuin laki vaatii.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi.

Olemme käyttäneet monenlaisia turvatoimia suojaamaan henkilötietojasi aiheettomalta pääsyltä, muokkaamiselta ja poistamiselta. Esimerkiksi vain valtuutetuilla työntekijöillä on lupa hallita henkilötietoja, ja käytämme palomuureja Unified Threat Management -työkalujen kanssa estääkseen luvattomia henkilöitä pääsemästä henkilötietoihisi. Sivustomme Kiinassa ovat yhteydessä samaan suojattuun yritysverkkoon ja noudattavat samoja käytäntöjä ja keinoja kuin muu HANZA tietojen suojaamiseksi. Edellä esitetyn perusteella voit olla varma, että henkilötietosi ovat turvallisissa käsissä.

Henkilötietojesi jakaminen.

Voimme paljastaa henkilötietosi kaikille HANZA-yrityksille (ts. Tytäryhtiöille ja holdingyhtiöille), jos ne ovat tarpeen alkuperäiseen tarkoitukseen. Emme myy, vaihda tai muuten välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Poikkeuksena ovat kolmannet osapuolet, jotka ovat jalostajia ja joille ulkoistamme palveluja tukemaan pääliiketoimintaamme. Kuten IT-palvelut tai tietoturvapalvelut. Nämä osapuolet sitoutuvat pitämään tiedot luottamuksellisina eivätkä käytä niitä muihin tarkoituksiin, joista ei ole sovittu. Voimme myös paljastaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos olet kuitenkin ottanut suoraan yhteyttä henkilöstöömme Kiinassa, liikekontaktisi käsitellään Kiinassa. Tästä huolimatta katsomme, että tämä aiheuttaa sinulle vähän riskiä näiden tietojen luonteen vuoksi, ja koska käytössä on myös riittäviä tietosuojatoimenpiteitä – tiedot ovat HANZAn suojatussa tietokoneverkossa ja niitä hallinnoidaan Euroopan unionissa sijaitsevilla palvelimilla.

Oikeutesi.

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tarjoaa sinulle henkilökohtaisina tietoina seuraavat oikeudet:

  • Oikeus saada tietoa
  • Oikeus käyttää henkilökohtaisia tietojasi
  • Oikeus oikaisuun;
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus rajoittaa käsittelyä;
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Oikeus peruuttaa suostumus;
  • Oikeus vastustaa käsittelyä;
  • Automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin liittyvät oikeudet.

GDPR asettaa kuitenkin myös monia rajoituksia edellä luetelluille oikeuksille.

Jos tarvitset jossakin vaiheessa lisätietoja käsittelemistäsi henkilötietoista ja siitä, miten käsittelemme niitä, ota yhteyttä HANZAan tai tietosuojavaltuutettuamme saadaksesi lisätietoja.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme tai uskot, ettemme käsittele henkilötietojasi lain mukaisesti, sinulla on oikeus lähettää valituksesi Ruotsin tietosuojaviranomaiselle tai omalle kansalliselle tietosuojaviranomaiselle. Tietosuojaviranomaisten yhteystiedot löytyvät Euroopan komission verkkosivuilta: https://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm

Tietosuojavastaava.

HANZA on nimittänyt tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysyttävää HANZAn henkilötietojen käsittelystä, ota rohkeasti yhteyttä häneen. Tietosuojavastaava on:

Nimi: Kristian Teiter
Sähköposti: dpo@hanza.com
Puhelin: +372 7468890
Postiosoite: Puiestee 2, Tartu 50303 EESTI.

Tämän tietosuojailmoituksen päivittäminen.

Tiedämme, että tietosuoja on jatkuva vastuu, joten päivitämme tämän tietosuojailmoituksen ajoittain tarpeen mukaan.

HANZA: n johto hyväksyi tietosuojailmoituksen nykyisen version 25.05.2018.

This website uses cookies in order to offer you the most relevant information.