Livscykel
support

Att tänka i nuet och på morgondagen – samtidigt

Från ursprunglig idé till mognad och avveckling: våra tjänster för tillverkningsprocessen hjälper er i alla stadier av produktlivscykeln.

Optimerar hanteringen av produktlivscykeln (PLM)

Oavsett om du behöver hjälp med tillverkningen av en helt ny produkt eller med en hållbar och effektiv produktion av en mogen produkt, så är det viktigt att ta hänsyn till hela produktlivscykeln. För maximal effektivitet ska inget stadium betraktas som isolerat från de övriga. Därför strävar vi efter ett integrerat och övergripande synsätt – från produktutveckling, testning och introduktion till service och support inklusive reparation, uppgradering, reservdelar m.m.

Våra tjänster täcker tre stadier i produktlivscykeln:

  1. Tidig utveckling och introduktion – Konceptutformning, skapande av specifikationer, design, validering, testning och verktygsdesign, tillverkning och montering.
  2. Mogen produkt och support – Underhållning av produkten med service och reservdelar, hjälp med konstruktionsändringar och anpassningar enligt nya designkrav.
  3. Avveckling och återvinning – Rådgivning och/eller support med återvinning samt utveckling av nästa produktgeneration.