Stockholm, Head Office: Executive Assistant - HANZA
Back
Sweden Work

Stockholm, Head Office: Executive Assistant

Sista ansökningsdatum: 12 juni 2022
Adress:
Torshamnsgatan 3, 164 40, Kista
Roll: Executive Assistant

Om rollen:

I rollen som Executive Assistant är du navet som bidrar till framdrift och framgång. Stimuleras du av att samarbeta med människor i en internationell miljö? Tycker du om att ta ansvar för projekt i en miljö där du agerar på egen hand? Är du strukturerad, kommunikativ och noggrann? I så fall kan detta vara ditt drömjobb!

Rollen innebär att arbeta på HANZA´s huvudkontor i Kista och vara VD:s stöd och förlängda arm. Till arbetsuppgifterna hör att förankra, koordinera, driva och följa upp olika typer av projekt. Du deltar då i olika typer av planeringsmöten, för anteckningar och protokoll och följer upp aktivitetslistor. Du säkerställer att rätt information ges till rätt personer och att återkoppling samlas in och sammanställs. Kort sagt prioriterar, strukturerar och ser till att saker blir genomförda.

Kompetens:

Eftersom en stor del av din tid går åt till att koordinera och kommunicera med organisationen (som består av drygt 2 000 medarbetare i sju länder), måste du ha en god förmåga att bygga relationer med människor från olika kulturer och röra dig smidigt mellan olika nivåer i företaget. Det ingår resor både inom och utanför Sverige.

Vidare arbetar du med framtagande av olika informations- och presentationsmaterial, administrerar events och ansvarar för tidsplanering. Du är därför en duktig användare av Officepaketet, speciellt Power Point och Word och har en god förståelse för IT. Eftersom HANZA är ett börsbolag måste du även kunna hantera konfidentiell information.

Vi letar efter dig som:

Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för problem och jobbar effektivt även då det är ont om tid. Du ser vad som behöver göras, är självgående, flexibel, prestigelös och har god prioriteringsförmåga. Du tar alltid ansvar för dina arbetsuppgifter från start till mål. Vi värdesätter egna initiativ, att du har förmågan att arbeta proaktivt och förenkla genom att till exempel utveckla nya rutiner som underlättar återkommande uppgifter.

 

Kvalifikationskrav

  • Meriterande med erfarenhet från liknande tjänst och utbildning/kurser inom området
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet; Word, PowerPoint och Outlook
  • Bra på skriftlig och muntlig kommunikation
  • Digital kompetens
  • Körkort
  • Förmåga att planera, strukturera och följa upp
  • Meriterande om du prövat på något av Adobes program

Välkommen till en unikt spännande och utvecklande arbetsplats.

Apply here
Om företaget

HANZA Operations AB är ett snabbväxande tillverkningsbolag med framstående kunder som Sandvik, Saab, ABB, Getinge, GE, Siemens med flera. Bolaget grundades 2008 och omsätter idag över 2,8 miljarder SEK med över 2000 anställda och verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Estland, Polen, Tjeckien och Kina.

HANZA är noterat på Nasdaq, Stockholm. Läs mer på www.hanza.com

Ansökan

Välkommen med din ansökan, med personligt brev och cv, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-14790) så snart som möjligt, dock senast den 12 juni. Eventuella frågor besvaras av Mercuri Urvals konsult Mona Hem Mattsson, tel 070 2015725.

This website uses cookies in order to offer you the most relevant information. Cookies