RVM Systems

Affärsrådgivning och konsultation

“Genom samarbetet med HANZA kan vi fokusera på produktutveckling

När HANZA tar hand om tillverkningen kan RVM Systems fokusera på sin kärnverksamhet: produkt- och marknadsutveckling.

Vårt uppdrag

Det norska återvinningsföretaget RVM Systems utvecklar, tillverkar, installerar och underhåller pantautomater för både kvartersbutiken och stormarknaden. För att effektivisera produktionen flyttade RVM Systems år 2016 hela sin tillverkning från den egna sammansättningsfabriken i Finland till HANZAs tillverkningskluster i Estland.

Vi har tagit fram en skräddarsydd och kvalitetssäkrad tillverkningslösning med betydligt högre flexibilitet och till avsevärt lägre kostnad. Med HANZA som partner är vi väl förberedda och kan hantera nya marknader som är på gång att etablera pantsystem.

Gudmund Larsen, VD på RVM Systems

Djupgående analys av hela tillverkningskedjan

På uppdrag av RVM Systems genomförde HANZA en djupgående analys av hela tillverkningskedjan. Analysen visade att det fanns stora effektivitetsvinster att göra genom att förlägga hela tillverkningen och sammansättningen till en och samma plats. RVM Systems valde då att förlägga hela produktionen hos HANZA.

Med hjälp av HANZA kan vi nu producera mer resurseffektivt, med minimerat spill och få transporter. Det dessutom en produktion som lever upp till höga hållbarhetskrav.

Gudmund Larsen, VD på RVM Systems

Kontakta oss

Är du intresserad av vårt erbjudande? Tveka inte att göra en kontaktförfrågan nedan.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.