Vill du göra skillnad
tillsammans med oss?

Jobba hos oss

Letar du efter ett roligt och utmanande jobb med alla möjligheter att engagera dig, påverka och prova nya och spännande uppgifter? Då kan HANZA vara något för dig! HANZA växer löpande, och har sedan vi grundades 2008 mer än tiodubblats i både storlek och omsättning. Vi strävar efter att bli den kompletta partnern till våra kunder, och våra anställda spelar en ytterst viktig roll i att nå det målet.

Vår kultur och våra värderingar

Vår kultur präglas av ständig utveckling, engagemang och drivkraft. Vår ambition är att förbättra såväl vår verksamhet som vårt arbetssätt – att modernisera och effektivisera tillverkningsindustrin. Vi involverar organisationen och har gemensamt identifierat våra värderingar som vi arbetar med som vår ledstjärna.

Vi är fokuserade – för att säkerställa att vi kan leverera det vi lovat.
Vi kommunicerar – grunden för att vi ska kunna införa våra strategier
och uppnå våra mål.
Vi är lagspelare – vi jobbar alla mot samma mål.
Vi gör saker enklare – söker ständigt nya sätt att förbättra och förenkla det vi gör.
Vi tar ägarskap – genom att ta ansvar kan vi växa och utvecklas.

Vår kompetens

HANZA är ett kunskapsbaserat tillverkningsföretag där våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi är ständigt på jakt efter kompetens inom olika teknologier och teknikdiscipliner (mekanik och tung mekanik, plåt, elektronik, kablage, montering) samt inom ledarskap, analys, kommunikation, projektledning, IT med mera.

Vårt företag präglas av en innovativ miljö – vi tänker nytt, stort och globalt. Vi välkomnar mångfaldiga bakgrunder och erfarenheter, då olika perspektiv utmanar vårt sätt att tänka och bidrar till den största utvecklingen. Vårt sätt att arbeta har lett till att vi blivit en ledande aktör inom vår bransch och idag har verksamhet i sju länder.

Som en del av HANZAs team bidrar du till att innovationer blir verklighet. Tillsammans utvecklar vi smarta transportlösningar, uppdaterar materialval och design och skapar mer hållbara tillverkningssystem. En modern och effektiv tillverkningsindustri är viktig, inte bara för oss och våra kunder- utan också för vår miljö och vårt samhälle.

Vilka vi söker

Eftersom ständig förbättring är viktig för oss, söker vi personer som alltid är nyfikna på nästa steg och hur de kan bidra till att HANZA tar det steget. Vi tror att den som vill vara en del av ett starkt team och samtidigt utvecklas på en personlig nivå, kommer att trivas hos HANZA.

Om du är intresserad av att stödja och utveckla en organisation, och lyfta våra produktions- och tekniska lösningar till nästa nivå- kika på våra lediga tjänster eller kontakta oss direkt.

Under Kontakta oss hittar du kontaktuppgifter till HR i våra olika kluster/länder.
Följ oss i sociala media, LinkedIn/Facebook, och håll koll på vad vi söker.

Vårt mål är att alla medarbetare ska känna att de växer – på så vis växer HANZA.